В мережі з’явилися шкільні фото Кудрявцевої

На них можна побачити, як виглядала телеведуча до пластичних операцій.

48-річну ведучу Лєру Кудрявцеву часто називають Барбі через надмірне використання косметики. Крім того, Лєра ніколи не приховувала того, що користувалася послугами пластичних хірургів. Втім, варто визнати, що для свого віку зірка виглядає блискуче. Вона доглядає за своєю зовнішністю, а також стежить за фігурою.

Нещодавно в Instagram Кудрявцева опублікувала фото шкільних років. На них можна подивитися, як виглядала зірка в дитинстві.

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Під знімками вона залишила зворушливий допис, у якому ділиться з фанатами своїми спогадами.

«У всіх з дитинства є якісь найяскравіші спогади, уривки . Я пам’ятаю сітку з м’ясом за вікном і як його клювали снігурі, я завжди чекала маму з роботи, тому ,що вона приносила щось смачненьке і приходячи додому з морозу від неї виходив цей запах морозу і її помади. Тато, який дивився хокей на дивані в сімейних трусах, собака Альфа (ірландський сетер), бузок за вікном , секретики в парку, як я стирила у мами золотий ланцюжок і втратила його у пісочниці, тато вчив мене грати в шахи і возив на полювання, банан, який згнив в моїй дитячій сумочці , коли я його вирішила заховати і забула про нього. Мороз мінус сорок і лід на віях, а штани колом і хотілося швидше стати дорослою», – написала Кудрявцева.

Варто відзначити, що на старих знімках Лєра дуже схожа на себе теперішню. Як зізналася ведуча, найбільш серйозне хірургічне втручання у її житті – це пластика грудей.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.