З’явилися несподівані фото Кароль відразу після участі у Євробаченні

На фото Тіна позує у сауні.

У мережі Instagram поширили фото співачки Тіни Кароль, зроблені майже 15 років назад. На фото співачка позує разом із подругою. Випадкове фото зробили у сауні. На фото вони постають у банному одязі – простирадло та шапка. Їх щасливі посмішки говорять про те, що вони весело проводять час.

Відомо, що цей знімок зробили у 2006 році, коли Тіна Кароль повернулася  в Україну після участі у Євробаченні. Нагадаємо, що співачка посіла 7-е місце на міжнародному конкурсі. Незважаючи на те, що вона не отримала перемогу, українські прихильники  позитивно відгукувалась про номер та пісню.

Тіна Кароль

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.