Настя Каменських розповіла, як планує свій день

Співачка дала практичні рекомендації фанатам, як за добу встигнути виконати усі пункти розкладу.

Популярна українська співачка під час карантину активно спілкується зі своїми прихильниками через мережу Instagram. Вона рекомендує фанатам залишатися вдома, а також закликає їх приєднуватися до її інтерактивів: тренування та концерти, які вона проводить у прямому ефірі.  Також зірка публікує списки своїх улюблених пісень, книг та фільмів.

Каменських запустила  практичний мотиваційний курс «Життя в стилі NК». Вона записує різноманітні відео, в яких ділиться власними секретами та порадами. Перший ролик стосувався колірних практик, а наступне – основ тайм-менеджменту, якими користується сама співачка і які, за її словами, допомагають встигати виконати план на день.

Спершу Настя рекомендує записувати усі свої плани на тиждень, а потім розподілити їх по днях.

«Розпишіть постійні завдання на кожен день, які не будуть змінюватися з кожним новим тижнем. Наприклад, кожен день займатися спортом 45 хвилин, читати 30 хвилин в день, приділяти 1 часу нового навику. До кожного завдання прописуйте час, який потрібно для його виконання. Будьте об’єктивні, але не занадто суворі самі до себе. Тобто, щоб коли ви приплюсуєте всі хвилини на всі завдання, у вас не залишилося всього 5 хвилин на сніданок, наприклад», – ділиться з фанатами лайфхаками співачка.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.