Українські зірки, які назавжди переїхали жити в Росію

Серед зірок російського шоу-бізнесу багато українців. Хтось починав будувати кар'єру в сусідній країні, а хтось перші кроки до успіху робив на батьківщині. Для когось переїзд був тихим та спокійним, а у когось – скандальним та важким. Ми зібрали список українських популярних артистів, які сьогодні живуть у Росії.
Дочка Ольги Сумської Антоніна навчалася в театральному училищі імені Щукіна. В 2017 році мама розповіла, що дочка збирає документи для отримання російського громадянства. Нині акторка живе та працює в Росії
Віра Брєжнєва народилася на Дніпропетровщині. Розпочинала свою кар’єру у групі Віа Гра. Нині вона сольна виконавиця, живе та працює у Росії.
Співачка Йолка переїхала до Росії  ще в 2004 році, але з’являлася з концертами і в Україні. Після Революції Гідності вона стала зіркою виключно російської естради.
Найгучнішими скандалами супроводжувався переїзд до Росії Ані Лорак. Там вона активно бере участь у концертах, телевізійних шоу, співає з російськими колегами та отримує премії і нагороди.
Колишня солістка українського жіночого гурту ВІА Гра Анна Сєдокова народилася у Києві. Зараз Аня живе та працює в Росії. Вона не лише співає, а також є ведучою російських проектів.
Джиган народився і виріс в Одесі. Там він і познайомився з Тіматі, який запропонував йому контракт. Так Джиган переїхав до Москви, а його кар’єра почала розвиватися під лейблом Black Star.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.