Молода дружина Віктора Павлика після пологів заговорила про пластик: хоче бути справжньою красунею з обкладинки

Катерина Репяхова стала справжньою Інстаграм-знаменитістю. Як і кожній зірці, їй хочеться бути бездоганною.

Катя Репяхова. Ця дівчина знайшла справжню популярність з тих пір, як Віктор Павлик публічно зізнався, що вона – його нова обраниця.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Своєму улюбленому Катя народила сина і тепер день за днем присвячує родині. Віктор Павлик не приховує: він дуже щасливий в нинішньому шлюбі.

Проте, Репяхова не хоче забувати, що вона ще молода і, знайшовши зоряний статус, хоче підкреслити всі достоїнства і стати справжнім прикладом для наслідування.

Так, як дружина Павлика стала публічною персоною, багато хто цікавиться, не піддалася вона сучасним трендам і не хоче змінити свою зовнішність, як багато відомих блогерша.

Катя Репяхова

“Чи не думали зробити пластику носа? “, – запитують Катерину передплатники

Зірка не приховує, що такі думки у неї звичайно ж були. Проте, її більше турбує, як буде виглядати декольте після годування. Робота над собою після того, як маленький син підросте, стане в пріоритеті.

Цікаво, що Репяхова ніколи не скаржилася на свою зовнішність і не публічно раніше не розповідала про свої наміри змінити себе.

Катя одна з небагатьох публічних особистостей, яка не стала на доріжку пластичної косметології. Навіть під час вагітності, коли фігура змінилася до невпізнання, жінка не скаржилася і приймала себе такою, як вона є.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.