(Фото) Андрій Данилко вийшов з тіні і вперше показав дитини: “Син “. Хто мама хлопчика?

Андрій Данилко не любить розповідати про своє особисте життя. Легендарний артист показав дуже цікаве фото, яке все розставило по місцях.

Андрій Данилко багато років поспіль був відомий під псевдонімом Веріка Сердючки. Цей образ назавжди укоренився в життя зірки і допоміг стати справжнім улюбленцем українців.

Вєрку Сердючку 30 років
Вірка Сердючка

Цікаво, що Сердючка стала настільки успішним проектом, що Андрію навіть не довелося вигадувати нові амплуа, щоб утримувати популярність. На честь 30-річчя Незалежності України, артист опублікував справжнє сімейне фото. Правда, родина ця лише сценічна.

Вірка Сердючка

На яскравому знімку мама Вєрки, Сердючка власною персоною, а так же радісний хлопчик в українській вишиванці.

“З Днем Незалежності! (На фото: Мудрість, Майбутнє і Вічність) “, – пише Андрій Данилко в своїй публікації.

Шанувальники таке привітання оцінили, але і звернули увагу на інший момент. Що ж за дитина сидить на руках у легендарної Вєрки?

У коментарях написали: “Син “. Сам же гуморист не відповіли передплатнику.

Якщо є діти у Андрія Данилко?

У сценічного персонажа Вєрки Сердючки є тільки мама, а сама героїня відчайдушно намагається вийти заміж. Сам же Андрій теж неодружений.

Довгий час йому приписували роман з Інною Білокінь, яка і виконує роль мами Вєрки. Поза сценою – це харизматична і чарівна молода жінка.

Проте, чутки не підтвердилися. У Інни давно вже є своя сім’я і доросла дочка, а Андрій продовжує присвячувати життя мистецтву і гумору.

Схожі статті

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.