Як співає Настя Приходько без фонограми: в мережу потрапило відео з першого кастингу співачки. Її голос вас здивує

Настя Приходько вважається однією з найталановитіших співачок сучасності. Дізнайтеся який голос у неї насправді.

Анастасія Приходько. Ця артистка – бажана гостя ряду телепроектів, а так же національних концертів. Зірка так само була на Євробачення. Вважається, що її голос відрізняється особливою силою і унікальним тембром. Але чи так це насправді?

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

У мережі з’явилося відео, де молода Настя намагається пройти кастинг в групу “ВІА Гра “. Видно на кадрах, що дівчина дуже хвилюється.

Кадри з особистого архіву співачки. На них їй всього 16 років і Настя сама на себе не схожа: довге волосся, фарбовані в світлий відтінок. Макіяжу немає і дівчина прийшла на кастинг в групу “ВІА Гра ” в звичайному светрі. Виконувала артистка народну пісню, яка відмінно розкрила її вокальні здібності.

Свій досвід Приходько описує наступним чином:

“Повертаючись до теми мого голосу …
Це фрагмент кастингу в групу “ВІА Гра “, та й таке було, і мені тоді здавалося що краще пісні для цієї групи просто не може бути. Але суть в іншому, мені тут 16 років! 16! “

Природно, в колективі “ВІА Гри ” Насті не було. Проте, її таки запримітив Костянтин Меладзе, а з його братом Валерієм, артистка навіть дуетом виконувала композицію.

У коментарях прихильники підтримали Анастасію. Передплатники високо оцінили вокал зірки, а так само написали, що вона – вище за інші схожі поп-груп і не повинна абсолютно засмучуватися, що колись її не взяли в прославлене тріо.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.