Лілія Ребрик підкорила шанувальників новим платтям: вилита Мерелін Монро, тільки в українській вишиванці

Лілія Ребрик - популярна українська телеведуча, яка не перестає дивувати шанувальників. Помилуйтеся її новим образом.

Лілія Ребрик популярна і талановита. Вона щоранку зустрічає з шанувальниками на телеканалі “Україна “. Незважаючи на ранній підйом, артистка завжди в гарному настрої і дарує позитив глядачам. Цікавить їх не тільки творчість зірки, а й її особисте життя, якій провідна ділиться на сторінці свого Інстаграма.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Не могла знаменитість упустити можливість привітати своїх передплатників з Днем Незалежності України. Для святкового фото артистка вибрала легку сучасну вишиванку. Національна сорочка у Лілії – рожевого кольору, розшита чорними нитками.

Шанувальники обсипали зірку величезною кількістю компліментів. У коментарях написали:

  • красуня
  • справжня україночка
  • Лялечка наша улюблена!
  • Дуже гарне плаття!
  • Боже, наша Мерелін Монро

Лілія вміє дивувати красою національного одягу. На честь Дня прапора знаменитість вбралася в ексклюзивне біле плаття, розшите малиновими півоніями. Зірка виглядала дуже ефектно, а пишна подовжена спідниця підкреслювала високий зріст і витонченість провідною.

Як аксесуари знаменитість обрала смарагдові намиста.

Проте, в звичайному житті зірка віддає перевагу більш стриманому стилю, часто зі спортивними елементами. У артистки двоє дітей. За маленькими дочками потрібне око та око. Можливо тому Лілія НЕ ходить в повсякденному житті на височенних підборах.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.