Команда програми Пусть говорят пограбували зірку Діамантової руки

Актриса Світлана Світлична заявила, що у неї вкрали 800 тисяч рублів.

Світлану Світличну більшість знає через її яскраву роль у фільмі «Діамантова рука». Днями вона заявила про крадіжку. За її словами, знімальна група програми «Пусть говорять» приїхала до неї додому. Після того у неї зникли 800 тисяч рублів.

«Я згадала, що оператор попросив мене пройти в іншу кімнату. А редактор залишився в попередній. Він через п’ять хвилин прийшов до нас із пляшкою шампанського», – зазначила вона.

Світлана Світлична

Коли ж телевізійники відпрацювали та покинули квартиру, зірка виявила зникнення крупної суми грошей. Зі її словами, замість 800 тисяч, які вона залишила у гаманці, там лежало всього 200 рублів. Вона додала, що підозрює редактора.

« Він узяв їх собі. Я не боюся сказати про це. Крім грошей, зникла ще і банківська карта. У поліцію ніколи не зверталася. Зараз хочу вийти на їх начальство і все розповісти», – додала 79-річна актриса.

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.