Королівський конфлікт. В мережі з’явилася переписка між принцом Гаррі та батьком Меган

Принц намагався налагодити стосунки із тестем.

Повідомлення опублікували після того, як подружжя повідомили, що відмовляються співпрацювати з деякими виданнями. Пара заявила, що не підтримує їх формат роботи. Вони також  не будуть відповідати на будь-які питання  з цього приводу та продовжать судовий розгляд.

Як виявилося, принц Гаррі ще до весілля став ініціатором листування із батьком своєї нареченої Меган Маркл. У повідомленнях представник королівської родини просив Томаса Маркла не поширювати у ЗМІ  конфіденційні дані про свою доньку. Також Гаррі прохав тестя вийти на зв’язок, аби пояснити всю ситуацію.

«Том, це знову Гаррі. Нам дійсно потрібно поговорити з вами. Вам не варто вибачатися, ми розуміємо обставини, але «публічні дії» тільки погіршать ситуацію. Якщо ви любите Мег і хочете зробити все правильно, будь ласка, зателефонуйте мені, оскільки можливі два інших варіанти, які не зажадають від вас спілкування з журналістами. Будь ласка, зателефонуйте мені, щоб я міг пояснити. Ми з Мег не сердимося на вас, нам просто потрібно поговорити», – написав Гаррі.

Майбутній чоловік  Меган Маркл пропонував Томасу допомогу та запевнив, що разом вони зможуть подолати кризу.

«Будь-яка розмова з пресою виллється у неприємні наслідки, повірте мені, Том. Тільки ми можемо допомогти вам, як і намагалися з першого дня», – намагався достукатися до батька Гаррі.

Однак тесть виявився невблаганним. Томас Маркл продовжував  давати коментарі, в яких йшлося про те, що дочка не хоче з ним спілкуватися, в той час як він намагався встановити контакт.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.