Зеленський привітав британську королеву з днем народження

Єлизаветі виповнилося 94 роки.

Королева Великобританії Єлизавета ІІ 21 квітня відзначила день народження. Їй виповнилося 94 роки. Наразі вона разом зі своїм чоловіком принцом Філіпом через пандемію ізолювалися у Віндзорському замку.

Через карантин вона відмовилася від традиційних святкувань та особистих привітань.  Королівська родина вітала Єлизавету в онлайн-режимі: за попередніми даними, вони влаштували  сімейну вечерю на платформі Zoom.

Єлизавета ІІ

Президент України Володимир Зеленський також приєднався до вітань. Своє звернення до Єлизавети він опублікував на офіційні сторінці в  Twitter.

«Від імені всіх українців мені приємно передати найтепліші вітання Її Величності королеві з днем ​​народження! Королева – символ мужності, віри і відданості. Бажаю Її Величності і всім британцям міцного здоров’я, злагоди і добробуту», – написав Зеленський.

Через карантин королева змушена була скасувати святкування дня народження: парад Trooping the Colour  повинен був відбутися 13 червня.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.