Дмитро Комаров показав молодецьку завзятість: скочив на мотоцикл, що б довести юну дружину на що здатний в 38

Дмитро Комаров порадував шанувальників новою фотографією. Бравий чоловік у красуні Олександри Кучеренко!

Дмитро Комаров в шлюбі Олександрою Кучеренко – не перший рік. Союз дуже цікавий: ведучому 38 років, а його обраниці – 23 роки. Проте, пара відмінно уживається, багато подорожує і радує одне одного романтичними сюрпризами.

Нещодавно шоумен показав, як хвацько в Пакистані він осідлав мотоцикл. Транспорт – непростий, а прикрашений власником. “Залізний кінь ” – справжній витвір мистецтва.

Надихнувся артист місцевими шедеврами автопрому і вирішив теж не розмінюватися на дрібниці:

“… Декор коштує дорожче самого автобуса. Я був настільки вражений, що вирішив створити свою ” картину на колесах “, купив старий мотоцикл приблизно за 430 доларів і звернувся до найвідомішого майстра в країні. За три тижні він перетворив цього дідка з двигуном 125 “кубиків ” в шедевр, який гідний стати музейним експонатом “, – написав Комаров.

Чому у пари Кучеренко-Комарова до сих пір немає дітей?

У 2019 шоумен одружився на “Міс Україна 2016 ” Олександра Кучеренко. Відомо, що закохані довго зустрічалися до того, як надіти обручки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Але, через 2 роки, сім’я так і не зважилася на головний крок – завести дітей. Дмитро все так же їздить по світу, а його дружина штурмує телебачення і вдосконалюється як телеведуча.

Проте, про малюка Комаров мріє. Побачивши світ, він зрозумів, що хоче виростити майбутнього сина або дочку вільною особистістю. У вихованні не збирається нав’язувати свої погляди і хоче забезпечити комфортні умови для розвитку.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.