Катя Осадча в декреті не забарилася: через півмісяця після родом побігла на зйомки – з ким залишився син?

Катя Осадча та Юрій Горбунов 19 серпня стали батьками. Для провідної це вже третя дитина.

Екатерина Осадчая даже не могла представить, что в 37 лет станет мамой чудесном малышу. Беременность звезда тщательно скрывала, но внимательные поклонники уже в феврале заметили, что у звезды появился аккуратный животик.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадчая и Юрий Горбунов

Розкрити свій секрет змогла зірка тільки в травні, коли неозброєним оком було помітно – вона в положенні. До речі, розсекретила провідну Оля Полякова.

Кого чекали Юрій Горбунов та Катя Осадча?

До народження дитинки, аж до 19 серпня артисти не говорили, хто ж повинен з’явитися на світло. Доля подарувала парі хлопчика. Тільки на наступний день після пологів, з’ясувалося що знаменитості аж надто кортіло дочку.

Не дивно! У Каті є 18-річний син Ілля, а в шлюбі з Юрієм народила чарівного Ванюшу. Але Всесвіту видніше, хто більше підходить цій родині.

Втекла з декрету на зйомки?

Катерина – жінка-брила. На 5-й день після пологів вона вже у всю красувалася в розкішній сукні перед камерою. Ну не могла ж вона на День незалежності кинути свою улюблену передачу!

Катя Осадча

Артистка оказалась незаменимой и сейчас так же продолжает работать и брать интервью у звезд.

Интересно, что главная светская хроникёрка так и не раскрывает всех секретов своего виртуозного материнства: занимается ребенком сама или в помощь ей ​​есть няни.

Кстати, Осадчая не раз заявляла, что в настоящий декрет уходить не собирается. Или не сидела дома и после рождения первого ребенка. Ей его воспитывать тогда помогали ее родители, а сама звезда штурмовала телеканалы в поиске работы.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.