Що подивитися замість Величного століття. Список цікавих турецьких серіалів

Карантин - привід подивитися фільми або почитати книги, до яких в звичайні будні не знаходилося часу. Але що робити, якщо список закінчився, а карантин продовжили? Для любителів турецьких серіалів ми зібрали список цікавих замін «Величного століття».

«Чудо-лікар» – історія молодого хлопця-медика, який страждає на аутизм. Незважаючи на діагноз, він чудовий лікар. Але, на жаль, його не завжди приймають в суспільстві, оскільки вважають його хворобу серйозною перешкодою на шляху до успіху. Незважаючи на всі стереотипи, для багатьох пацієнтів він – остання надія.

Чудо-лікар

«Початок. Осман»- ця історія є продовженням іншого проекту під назвою «Відроджений Ертугрул». У серіалі розповідають про життя вождя племені, батька першого султана в династії Османів. Саме Османська імперія займає почесне місце в турецькій історії, що не могло позначитися на позитивних рейтингах серіалу.

Початок. Осман

«Полярна зірка» – романтична історія про двох закоханих, які так і не одружилися. Хлопець таки знайшов заміну дівчині і повернувся в село з сім’єю, а дівчина так і не зустріла свого супутника. До речі, в оригіналі назви фільму – це імена головних героїв, які в перекладі означають північ і зірка.

Полярна зірка

«Дочка посла» – ще одна історія про кохання. Головний герой насилу домагається руки і серця коханої, сім’я якої набагато багатше, ніж він. Але власні помилки і втручання третьої сторони стали на шляху щастя пари. Через роки доля знову зводить їх разом. І як виявилося, у них є дещо спільне.

дочка посла

 

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.