Настя Каменських порадила, яке взуття обрати на літо

Також співачка показала свою взуттєву колекцію.

Популярні артисти на карантині продовжують спілкуватися зі своїми фанатами через соціальні мережі. Однією з найактивніших користувачів Instagram є співачка Настя Каменських. Вона проводить онлайн-тренування та влаштовує домашні концерти в прямому ефірі. Також ділиться з шанувальниками лайфхаками щодо правильного харчування, якими послуговується в повсякденному житті.

Тепер Настя вирішила показати свою колекцію взуття, за кількістю та різноманітністю якого вона може позмагатися з Керрі Бредшоу – героїнею серіалу «Секс і місто». У гардеробі Каменських є і кросівки, і туфлі, і черевики, і чоботи.

Також співачка дала певні поради користувачам, яке взуття обрати на майбутнє літо. Вона рекомендує придбати босоніжки-гладіатори, мюллі з квадратним носком, яскраві кросівки та взуття на високій платформі. За її словами, саме це буде модно у сезоні весна-літо 2020.

«Дуже сподіваюся, що невдовзі ми зможемо вийти на вулицю в своїй улюбленій парі», – резюмувала Настя.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.