Комаровський розповів, чому не відвідує перукарні

Востаннє він ходив на стрижку у студентські роки.

Лікар Євген Комаровський опублікував на своєму YouTube-каналі нове відео. У ролику він відповідає на запитання своїх підписників та розкриває подробиці свого особистого життя.

Одне із питань стосувалось його нової зачіски. Користувачі помітили на двох відео, інтервал між зйомками яких тиждень, різницю у довжині волосся лікаря. Тому вони поцікавилися у Комаровського, як йому вдалося постригтися у період карантину, коли зачинені всі перукарні.

Педіатр відповів, що за його зачіску вже багато років відповідає дружина Катерина. За його словами, все почалося ще у студентські роки. Тоді їй не сподобалась зачіска Комаровського, яку йому зробили у перукарні.

«Ви навіть не уявляєте, наскільки я мудрий. Багато років тому, коли я вже одружився, але ще був студентом чи то п’ятого, чи то шостого курсу, дружині не сподобалася моя зачіска і вона спробувала мене постригт», – розповів Комаровський.

Лікар додав, що йому сподобався результат, тому з того часу він не відвідує перукарню.

«Дружина, яка вміє стригти, – суперзнахідка», – жартома підсумував Євген.

 

 

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.