Тіна Кароль та Дан Балан записали нове пристрасне відео

Роботу вони підготували спеціально до вокального шоу «Голос країни».

Тіні Кароль та Дану Балану, які є тренерами проекту «Голос країни», давно приписують романтичні стосунки. Втім, співаки таку інформацію офіційно не підтверджують.

Після успіху їх дуетної пісні «Додому», вони вирішили продовжити співпрацю та знову спільно виступити на шоу. Днями у соціальній мережі поширили промо-відео їх виступу. У ньому зірки відкрито фліртують один з одним.

Шанувальники у коментарях розділилися на два табори: одні зазначили, що співаки спеціально «грають» на камеру, інші – повірили у щирість почуттів артистів.

«Цікаво, вони хоч здогадуються, наскільки, для багатьох, стали просто неподільними», «Спасибі їм почала любити неділю», «Сподіваюся, їх все ж закрили в цій кімнаті і вони поцілувалися», «Вони насолоджуються одне одним, ми мліємо від захоплення , спостерігаючи за красивим чоловіком і красивою жінкою», – коментували шанувальники.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!