Фанати Друзів можуть потрапити до спецвипуску серіалу

Таким чином команда приєдналася до благодійної акції.

Спеціальний випуск популярного серіалу «Друзі» готують для платформи HBO Max. Знімальний процес мав розпочатися у березні, втім через карантин старт роботи перенесли.

Зірки проекту вирішили стати учасниками благодійної акції «All In Challenge». Її мета – зібрати кошти для  людей похилого віку, які потребують підтримки та допомоги під час поширення коронавірусу.

Раніше до акції доєдналися інші зірки, серед яких – Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Райан Рейнольдс і Х’ю Джекман.

Аби потрапити на знімальний майданчик спецвипуску серіалу «Друзі», необхідно перерахувати гроші організаціям No Kid Hungry, Meals on Wheels America і America’s Food Fund. Тоді благодійник стає учасником конкурсу. Переможці мають шанс долучитися до процесу роботи над продовженням легендарної стрічки.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.