Огневич одягла на себе сітку і позувала без нічого

Ефектна Злата Огневич знає, чим і як можна здивувати публіку.

Чим більше часу проходить з моменту початку проекту “Холостячка “, тим більш відвертими стають її вбрання і фотосесії. Так, наприклад, останній пост в Інстаграм викликав безліч коментарів.

Фоловерів поглянули на нові фотороботи співачки і артистки, і відзначили, що у неї неймовірно приваблива фігура. Їй йдуть великі локони, акуратно укладене на плечі. Судячи по обличчю, візажисти постаралися зробити максимально природний макіяж, і підкреслити її природну красу.

В цілому, Злата – не любитель яскравого макіяжу, тому її частіше можна зустріти в нюдових тонах.

Однак в цій фотосесії увагу більше привертав увагу не стільки мейк і зачіска, скільки одяг. Артистка одягла чорний топ в сіточку, і такі ж мега короткі шорти з високою посадкою. Вони були повністю прозорі у велику сітку, тому демонстрували всі її принади і чорну білизну.

“Коли я вирішила знайти любов на проекті # холостячки, я віддавала собі звіт, що цим вчинком відкрию двері до Будинку своєї душі абсолютно ВСІМ бажаючим. Я хочу бачити більше впевнених в собі і щасливих жінок. Я хочу, милі дівчини, щоб Ви пізнали себе, справжніх і почали ЖИТИ “, – написала Огневич в описі до публікації.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.