Що очікує на глядачів у новому випуску Холостяка?

Восьмий епізод вийде на телеканалі «СТБ» у п'ятницю, 24 квітня.

Під час минулого випуску реаліті-шоу «Холостяк» головний герой Макс подарував двом дівчатам по 25 тисяч гривень. За ці гроші Анастасія та Христина повинні влаштувати побачення та запросити на нього Холостяка.

«Мені було цікаво, як дівчата уявляють собі побачення, коли у них все для цього є. Можливо, таким чином я зможу дізнатися їх ще трішки більше», – аргументує своє рішення Макс.

Христина вирішила запросити Холостяка додому, втім дівчина зізналася, що боялася реакції Холостяка.

«У мене були сумніви, чи дійсно він мене правильно зрозумів», – прокоментує учасниця.

Христина та Максим

Настя вирішила здивувати Макса спільним сеансом у астролога. Там учасниця планує дізнатися, чи є у неї шанси стати обраницею головного героя.

Настя та Максим

«На цьому побаченні ми повинні вирішити, наскільки ми підходимо один одному, сумісні ми чи ні. Я підійшла до організації побачення дуже серйозно і відповідально», – скаже дівчина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.