Молитви, щоб перебувати під опікою Бога у важкі часи. Читайте з вірою в серці

Ваші молитви будуть почуті якщо ви читаєте їх з вірою і вірите, що вам Господь допоможе. Ви повинні зосередитися на молитві та на своєму проханні до Бога. Тоді вас чекає успіх!

Коли вам важко в житті та у вас така ситуація, що ніхто не може допомогти та ні до кого звернутися, моліться!

Ваші молитви будуть почуті якщо ви читаєте їх з вірою і вірите, що вам Господь допоможе. Іноді люди читають молитви та не вдумуються в слова, а просто як би відбувають час. Така молитва не буде почута.

Ви повинні зосередитися на молитві та на своєму проханні до Бога. Тоді вас чекає успіх!

Молитва довіри

Господи, я дякую Тобі, бо я знаю, що я можу робити все через Тебе. Це Ти зміцнюєш мене, і Ти моє найсильніша зброя проти ворога. Тому я буду процвітати та буду в гарному настрої. З цієї причини я молю Тебе про те, що Ти будеш робити через мене в майбутньому. Господь, я не покладаюся на себе і довіряю тільки Тобі. В ім’я Ісуса, Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва, щоб перебувати під опікою Бога

Боже, ми кличемо до Тебе від радості. Ми входимо в Вашу присутність з вдячними серцями та радісно. Ти, наш Господь, великий Бог, Цар всього. Все творіння належить Тобі, бо Ти створив усе. Ми поклоняємося Тобі, нашому Творцеві, і вклоняємося Йому, тому що ми, вівці під Твоєю опікою. Ми віддаємо своє сьогодення і майбутнє в Ваші руки, завжди довіряючи Вам. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва доброти

Господи, дякую Тобі. Ти добрий пастир, який веде мене до хороших сторін життя. Боже, я дякую Тобі за те, що саме Ти наповнюєш мою душу і наповнюєш мене Своєю добротою на віки вічні. Отже, я молю Тебе про милість, обіцяної мені зараз і в майбутньому. Ісус, я люблю Тебе і заздалегідь дякую Тобі. В ім’я Ісуса. Амінь.