Модний манікюр на осінь 2021 – найактуальніші приклади з фото

Манікюр - основа іміджу і образу кожної дівчини. Роблять його навіть підлітки і жінки старшого віку.

Кожна дівчина, яка стежить за собою і робить манікюр, хоче бути бажаною і сучасної. У нашій статті представлені топ ідей для манікюру, які є актуальними в сезоні осінь 2021.

квіткові візерунки

квіткові візерунки
квіткові візерунки

Такий варіант більше підійде на довгі або середні нігті. Щоб не виглядати занадто яскраво і наляпісто, намагайтеся наносити візерунки дозовано – на один або два пальці, симетрично або асиметрично на руках.

геометричні візерунки

геометричні візерунки

Геометрія в моді вже кілька років і є безумовним трендом для красунь будь-якого віку. А ще її можна обіграти різними кольорами – як яскравими, так і менш помітними. Загалом, величезна кількість варіантів.

Різнобарвний манікюр

Різнобарвний манікюр

Яскраві кольори і ціла палітра на нігтях – це манікюр для сміливих дівчат. Підходить найбільше на довгі нігті. Коротким же більше йдуть пастельні тони.

блискітки

блискітки

Багато хто думає, що блискітки – це пережитки, і вони неактуальні вже років 5. Але немає, якщо їх правильно подати, вони стануть ефектним доповненням будь-якого образу.

об’ємний манікюр

об’ємний манікюр

3Д-обсяг – це складний орнамент, який роблять не всі майстри. Обсяг найчастіше роблять взимку, так як є безліч тематичних ідей.

Манікюр на довгі нігті

Манікюр на довгі нігті

Довгі нігті – це як чистий аркуш – бери і твори. Найбільш стильним вважається дизайн з прозорим покриттям на нігтьової пластини і темним краєм нігтя. Такий манікюр виглядає дуже ефектно.