Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 5 відмінностей на картинці з симпатичним їжачком в саду

Якщо ви виявили не всі відмінності, то їх можна побачити на зображенні нижче. Але навіть коли ви виявили тільки 3 або 4 відмінності, т це теж непоганий результат.

Зараз осінь. Природа подарувала людям ще кілька незабутніх відмінних сонячних днів. Потрібно скористатися ними та відпочити на природі або просто в міському парку.

Можливо просто пройтися з близькою людиною по вулиці та насолодитися гарним днем і випити чашечку кави, але обов’язково на вулиці. Теплі промені сонця, свіжий, а можливо холодне повітря – це створить контраст з вашими смаковими якостями коли ви будете насолоджуватися ароматним і гарячою кавою. Повірте – це того варте!

Деякі люди можливо попрацюють у себе в саду або на присадибній ділянці та тим самим також відпочинуть. Потрібно зібрати залишилися яблука і груші. Але залиште кілька штук на землі для їжачка або білки. Вони обов’язково відвідають ваш сад і поласують.

У цій статті художник намалював осінній сад. Симпатичний їжачок з яблуком йде по траві. Ще літають останні в цьому році метелики та беруть нектар з пізніх квітів. Ідилія!

Постарайтеся на цих картинках знайти п’ять відмінностей. Це необхідно зробити на одну хвилину. Для уважної людини цього часу достатньо, щоб всі п’ять відмінностей знайти.
Новачкові, можливо буде важче і йому буде потрібно більше часу.

Вдалося знайти всі п’ять відмінностей на картинці з симпатичним їжачком?
Якщо ви виявили не всі відмінності, то їх можна побачити на зображенні нижче. Але навіть коли ви виявили тільки 3 або 4 відмінності, т це теж непоганий результат.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою!

Відмінності пофарбовані в червоний колір