Молитва подяки за прощення ваших гріхів. Читайте з вірою в серці

Господь, я знаю, що встану через випробування і гоніння. Я знаю, що можу оговтатися від невдач і помилок. Я знаю, що буду прощений і очищений від моїх гріхів.

Немає такої людини, якій не було хоч раз важко в житті та він не знав що робити та куди звернутися. Однак є багато прикладів коли вас кинули, обманули та ви залишилися ні з чим!

У таких випадку, і не тільки тоді – звертайтеся з молитвою до Господа.

Молитва про майбутнє

Господь, Ти добрий пастир, який веде мене до хороших сторін життя. Боже, я дякую Тобі. Я дякую Тобі за те, що саме Ти наповнюєш мою душу і наповнюєш мене Своєю добротою на віки віків. Отже, я молю Тебе про милість, обіцяної мені зараз і в майбутньому. Господь Ісус, я люблю Тебе і заздалегідь дякую Тобі. У святе ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Молитва подяки за прощення ваших гріхів

Боже, я дякую Тобі за перемогу через хрест. Дякую за подолання віри. Господь, я знаю, що встану через випробування і гоніння. Я знаю, що можу оговтатися від невдач і помилок. Я знаю, що буду прощений і очищений від моїх гріхів. Батько, Ти змушуєш мене тріумфувати, бо Ти добрий, могутній, страхітливий і суверенний в моєму житті. Сьогодні я радію цієї великої істини зі Святого Письма. Ніщо не може мене втримати. Спасибі тобі, Господи. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва благословення

Господь, Ти обіцяв життя з надлишком. Ви запевняєте мене в благословення згори. Дякую Тобі, Господь, бо Ти виконуєш Свої обіцянки кожен день. Я знаю, що можу розраховувати на те, що Ти забезпечиш моє завтра. Я можу лежати в істині, що Ти відповіси мої потреби. Господи, дякую Тобі за все способи, якими Ти поблагословив мене завтра і післязавтра. Я хвалю Тебе, бо Твій колодязь благословень ніколи не вичерпається. Ти чудовий Батько. В ім’я Ісуса, Амінь.