В Україні піднялися ціни на овочі: що подорожчало і наскільки

Також піднялася вартість часнику. Придбати його можна за 40-80 грн / кг. Гарбуз купують за 2-2,50 гривні за один кілограм. Перець Білозерка піднявся в ціні і коштує 4,50-7 гривень за один кілограм.

Більшість жителів в Україні цікавить як будуть змінюватися ціни на харчові продукти, в тому числі на овочі.

У нашій країні піднялася вартість овочів. І це буквально за минулий тиждень. Піднялася ціна на кабачки та огірки. Вони збільшилися в ціні на 2-3 грн., За 1 кг. На опті сьогодні можна придбати кабачки за 20 грн, за 1 кілограм. А огірки можна купити на гуртовому ринку за 25-28 грн., За 1 кг.

Піднялася в ціні білокачанна капуста на шість гривень за 1 кілограм. Молоду капусту можна купити за 10-12 гривень за 1 кг. Капусту на голубці продають по 9 гривень за один кілограм. Цвітна капуста обійдеться покупцеві по 25 грн., За 1 кг.
Броколі варто більше і її можна придбати за 45 гривень за 1 кг.

Овочі в супермаркеті

Змінилася ціна на цибулю. Сьогодні він коштує 8-8,50 гривень за 1 кг.
Морква піднялася в ціні до 6,50 гривні за один кілограм, а буряк збільшилася в ціні та коштує до 6 гривень за 1 кг.
Помідори в нашій країні в середньому коштують до 25 грн., За один кілограм. Помідори-вершки можна купити за 10-12 грн / кг.

Також піднялася вартість часнику. Придбати його можна за 40-80 грн / кг. Гарбуз купують за 2-2,50 гривні за один кілограм. Перець Білозерка піднявся в ціні та коштує 4,50-7 гривень за один кілограм.

Незначно піднялася в ціні солодка кукурудза і коштує вона сьогодні – 4 гривні за один кілограм.

Аналітики продовольчого ринку прогнозують коливання цін на овочі найближчим часом. Все буде залежати від того, скільки овочів фермери привезуть на ринки зі своїх сховищ.