Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд чим відрізняється на зображенні один мухомор від інших

Художник в цій статті намалював кілька дивно красивих мухоморів і хоче, щоб ви знайшли ніж один мухомор відрізняється від інших.

Осінь, багато людей ще ходять в ліс і збирають гриби. Їх звичайно не так вже багато, проте вони є. У весняному лісі приємно ходити, особливо, де різні види дерев. Незабутній вид опалого листя і запаху сосни. Білі гриби або “польські” завжди радують грибників. Однак і опеньки теж нічого коду ви їх знайдете.

Після того як ви пройдете кілька кілометрів і зупиніться з подругами або друзями на обід, ви відчуєте, що життя прекрасне! Можете розвести багаття (тільки обережно в лісі та не забудьте його загасити та по можливості присипати піском або облити водою з річки або навіть калюжі), потім підсмажте сосиски або краще шматочки сала, нанизані на гілочку.

Запах багаття і свіже повітря, а також обід – доставить вам небувале задоволення. Це останні теплі осінні дні – цінуєте їх?

Але якщо вам попалися мухомори – просто помилуйтеся їх красою і ні в якому разі не беріть з собою і краще не доторкайтеся.

Художник в цій статті намалював кілька дивно красивих мухоморів і хоче, щоб ви знайшли ніж один мухомор відрізняється від інших.

Здавалося, що ці мухомори однакові та нічим не відрізняються один від одного, але це не так. Відмінність є. Воно незначне, і напевно грибникові буде простіше його побачити. Але та уважна людина або ті люди, які проходили тести на уважність подібного роду, також зможуть знайти відміну за 30 секунд.

Новачок, можливо не вкластися у відведений час. Але це нічого – приділіть цьому тесту більше часу та обов’язково знайдіть відмінність.
Знайшли, ніж один мухомор відрізняється від інших на цій картинці?
Якщо вам не вдалося знайти відміну, то ви можете його подивитися на зображенні нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою!

Відмінність обведено кружком