Коли термінал ПриватБанку “з’їв ” гроші, а поповнення рахунку не сталося: як вчинити в такому випадку

Фінансова установа зобов'язана прийняти вашу заявку і повідомити протягом якого часу вони розв'яжуть зазначену проблему.

Люди в Україні стали скаржитися на те, що при поповненні рахунку банківської карти, в терміналі ПриватБанку, іноді не відбувається зарахування грошей. І потім автомат видає помилку. Для того, щоб повернути гроші, вам необхідно звернутися до служби підтримки фінансової установи.

Наприклад, один з клієнтів за допомогою терміналу ПриватБанку пробував зробити переказ коштів на свою карту в інший банк.
Однак гроші не були зараховані, а на терміналі засвітилося повідомлення з проханням звернутися в службу підтримки.

термінал

На його телефон надійшло повідомлення, що операція про переведення грошей пройшла успішно, але гроші на карту іншого банку не надійшли. На екрані терміналу було повідомлення, щоб людина звернулася телефоном 3700. Він дзвонив понад 10 разів, але завжди за цим номером була відповідь, що вільних операторів немає.

Людина обурюється: “Як йому повернути гроші?”
Відповідь банку був наступним: вони повідомили, що можуть повернути гроші тільки на картку ПриватБанку або на номер телефону.
Вказаної фінансової установи робить пояснення своїх дій. Воно повідомляє, що фахівцями банку можуть подати заявку, щоб повернули гроші. Однак, щоб бути очно впевненими, що гроші будуть повернуті тому, хто їх відправляв банк поверне гроші на картку ПриватБанку або на номер телефону.

До того ж на телефон будуть повернуті гроші, тільки тоді якщо їх сума не буде перевищувати 5000 грн.
Коли термінал дає збій, вам необхідно відразу звернутися в службу підтримки банку. Обов’язково зв’яжіться з ними, хоч вони з першого разу можуть вам не відповісти та буде повідомлення, що немає вільних операторів.

Фінансова установа зобов’язана прийняти вашу заявку і повідомити протягом якого часу вони розв’яжуть зазначену проблему.