Виявив себе як чуйна людина. Журналістка прокоментувала вчинок політика

Давид Арахамія допоміг дівчині витягнути взуття, яке застрягло у тротуарній плитці.

Журналістка «Радіо Свобода» Софія Середа так поспішала назустріч народному депутату Давиду Арахамії, що опинилася босоніж. Підбори її взуття опинилися між тротуарною плиткою.

Чоловік помітив неприємність, яка сталася із дівчиною, та  допоміг витягти каблук з отвору.

Арахамія допоміг журналістці

«Почекайте, а то ви зараз поламаєте каблук», – прокоментував нардеп, коли надав допомогу Софії.

Вона бігла до нардепа, аби взяти у нього ексклюзивний коментар про призначення експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі віцепрем’єр-міністром України.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці у Facebook. У тексті вона оцінила вчинок Арахамії та додала, що вважає його чуйною людиною.

«Той момент, коли дуже хотіла першою взяти коментар у голови фракції, але щось пішло не так. Добре, коли депутат не просто депутат, але і чуйна людина», – прокоментувала публікацію Середа.

Той момент, коли дуже хотіла першою взяти коментар у голови фракції, але щось пішло не так просто в прямому ефірі. 😆Добре, коли депутат не просто депутат, але і чуйна людина Дякую, David Braun.P.S. Якщо що, то на з'їзді фракції я не тільки губила підбори, але і трохи попрацювала з Ілля Ільченко. 😏❓Чому Саакашвілі розділив монобільшість? ❓ Якими аргументами намагався переконати депутатів проголосувати за себе? ❓Чи змінили «слуги» свою думку після зустрічі з ним? Подивитись про це (довго) тут 📲 https://cutt.ly/nyozXDGПочитати (коротко) тут 📲 https://cutt.ly/fyoxg7W

Opublikowany przez Sophię Seredą Piątek, 24 kwietnia 2020

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.