Стало відомо ім’я переможця Голосу країни

Перше місце посів Роман Сасанчин із команди Тіни Кароль.

Фінал вокального шоу «Голос країни» відбувся у неділю, 26 квітня. Карантин суттєво вплинув на формат проведення конкурсу. Учасники виступали у пустому глядацькому залі, а зіркові тренери підтримували їх дистанційно.

За перемогу боролися 20 талановитих співаків. Перше місце та квартиру у Києві здобув учасник команди Тіни Кароль – Роман Сасанчин. На етапі «сліпих прослуховувань» хлопець потрапив до Дана Балана, втім на «нокаутах» ледь не покинув проект. Від цього його врятувала Тіна.

До слова, це друга перемога Сасанчина у вокальному шоу. Вперше він потрапив на сцену вокальних змагань в 10-річному віці. Тоді йому не вдалося розвернути до себе жодного тренера. Він повернувся у другому сезоні, в якому і здобув перемогу.

Роман Сасанчин

Роман з дитинства займається музикою. Він закінчив Товстенську музичну школу та Львівську спеціалізовану музичну школу-інтернат ім. Соломії Крушельницької за класом вокал. Наразі хлопець навчається  у  Теребовлянському коледжі культури і мистецтв.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.