(Фото) Китайська наречена наділа на весілля 60 кг золота і не змогла йти

Нещодавно в одній з провінцій Китаю одна з наречених привернула до себе увагу. Коли відбувалася весільна церемонія вона насилу пересувалася.

Весільні традиції в різних країнах світу відрізняються і можуть викликати посмішку і здивування, а іноді та нерозуміння і співчуття. Весілля це завжди радість і молоді повинні виглядати відповідно.

Наречений, його сім’я і близькі родичі докладають чимало підсилю і витрачають значні кошти, щоб зіграти весілля.

У Китаї в провінції Хубей, більшість жителів вважають, що золото і золоті вироби приносять удачу, процвітання і можуть навіть відігнати нечисту силу, і запобігти нещастю.

Золоті прикраси

Тому дівчата, коли виходять заміж повинні на себе одягати золоті намиста і браслети.
Так нещодавно в цій провінції одна з наречених привернула до себе увагу. Коли відбувалася весільна церемонія вона насилу пересувалася.

Виною тому було не те, що у неї боліли ноги, просто на нареченій було 60 кілограмів золотих прикрас. Тому, щоб рухатися під час весільної церемонії, їй надавали допомогу – наречений і її близькі родичі.

Ці всі золоті прикраси їй приніс в подарунок її майбутній чоловік і його родина. Коштовності складалися з масивних золотих намиста і браслети. Коштували вони чималу суму грошей, та й вага їх був значний, що наречена не змогла самостійно пересуватися.

Китайські народні повір’я свідчать, що з такою кількістю золота, наречена може претендувати на отримання величезного щастя. Однак присутні на весіллі гості зі співчуттям дивилися на наречену. Напевно наречена відчувала біль в спині через важкі золотих прикрас.