Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд яка хмара на картинці відрізняється від інших

Якщо хмарки невеликі та світлі, і до того ж до вас начебто посміхаються – тоді сміливо можете йти туди, куди запланували. Все буде нормально із погодою.

Усі люблять гарну погоду. Особливо коли осінь. Восени випадає вже мало погожих днів. І люди радіють кожному чудовому дню. Адже можна з’їздити на природу та відпочити у вихідні дні. Деякі намагаються використати хороший день, щоб упорядкувати свій сад чи город. Інші використовують погожий день для того, щоб пройтись із сім’єю у парку чи відвідати захід на вулиці.

Ви виходите на балкон і дивіться на хмари та намагаєтеся вгадати: яка буде погода найближчим часом. Хоча можна подивитися прогноз погоди на мобільному додатку, але на власні очі переконатися, що незабаром не буде дощу, це кожен може навіть поглянувши на хмари.

Якщо хмари свинцевого кольору, то ймовірно, буде негода і не варто ризикувати і йти на вулицю. Але якщо хмарки невеликі та світлі, і до того ж до вас начебто посміхаються – тоді сміливо можете йти туди, куди запланували. Все буде нормально із погодою.

Художник, знаючи цю особливість хмаринок, намалював хмаринки на картинці. Він їх намалював багато і пропонує вам знайти за тридцять секунд одну хмаринку, яка відрізняється від інших.
Ця відмінність невелика і не всім впадає у вічі.

Проте уважна людина, або ті люди, які вже проходили тести на уважність такого плану, обов’язково вкладуться у вказаний час.
Вам вдалося за тридцять секунд виявити хмаринку, яка відрізняється від інших?
Якщо у вас не вдалося виявити цю хмаринку, то ви можете на неї подивитися на малюнку нижче.

Відмінного настрою вам у вихідні дні та удачі у проходженні тесту!

Хмара обведена кружком