Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд який грізний самурай на картинці відрізняється від інших воїнів

Художник у цій статті намалював кілька грізних самураїв і вони начебто всі однакові. Однак, це не так. Один самурай відрізняється від інших.

Самураї відомі як мужні та професійні воїни. Щоб стати самураєм необхідно з дитинства навчатися спеціальним прийомам і військовому мистецтву. Це складна, але почесна військова професія.

Самурай – воїн

У протистоянні із самураями звичайні війська зазвичай програвали битву.
І на вигляд самураї дуже своєрідні. Їх одразу можна дізнатися.

Коли самураї виходили на поле битви, їм не було рівним у бою.

Художник у цій статті намалював кілька грізних самураїв і вони начебто всі однакові. Однак, це не так. Один самурай відрізняється від інших. Відмінність не сильно виділяється і його не відразу може помітити навіть дуже уважна людина.

Пройдіть тест на уважність та дізнайтесь результат

Це тест на увагу середньої складності. Необхідно за тридцять секунд виявить, який самурай відрізняється від інших таких же воїнів. І найголовніше потрібно знайти цю відмінність.

Якщо ви раніше проходили тести такого плану і такої складності, то вам не важко буде вирішити це завдання за тридцять секунд. Але якщо ви не зможете вкластися у відведений вам час для проходження тесту, то приділіть цьому тесту більше часу.

Новій людині, яка раніше не проходить такі тести на уважність, буде непросто. Однак він теж може вкластися у відведений час, якщо зосередитись і йому ніхто не заважатиме.

Результат тест: позитивний чи негативний?

Ну як виявили самурая, який відрізняється від інших воїнів?
Якщо вам не вдалося виявити відмінність, то ви його побачити можете на малюнку нижче.

Успіхів вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Відмінність обведена гуртком