Онкохвора Заворотнюк переписала особняк, у якому живе із чоловіком, на свою матір

Анастасія Заворотнюк не з'являється на публіці вже понад два роки, і фанати серйозно стурбовані самопочуттям зірки.

У пресі лише зрідка з’являються новини про те, що відбувається з “моєю прекрасною нянею” Анастасією Заворотнюк. Враховуючи те, що з офіційних каналів ніхто не говорить про правдивість цієї інформації, вірити чи ні — велике питання.

Однак зараз преса, посилаючись на джерела, наближені до оточення Насті, пише, що відома російська телеведуча та актриса вже втратила бізнес. Все через недугу.

Щоб не втратити сімейного гніздечка, Анастасія Заворотнюк наважилася переписати свій будинок на маму Валентину Заворотнюк.

Анастасія Заворотнюк переписала будинок на маму Валентину Заворотнюк

У цьому будинку зараз живуть діти Насті та її чоловік. Про це сайту kp.ru розповів режисер Анатолій Демидов.

“Я точно знаю, що свій заміський будинок у Крекшино Анастасія офіційно переписала на свою маму. Право власності перейшло матері”, – каже Анатолій Демидов.

Режисер припускає, що це бажання перестрахувати себе, щоб не втратити майно через борги. Або бажання зробити так, щоб у разі смерті Насті її мати мала якесь майно “на чорний день”.

Той же Анатолій Демидов зізнався, що ще два роки тому Анастасія мала свій бізнес. Однак через борги того часу і накопичені в процесі хвороби фінансові заборгованості Настя все втратила.

Нагадаємо, вже понад два роки головна героїня серіалу “Моя прекрасна няня” бореться за життя. Після пізніх пологів та процедури ЕКЗ у зірки Росії Заворотнюк діагностували гліобластому.