Лоліта постригла волосся на очах у шанувальників

Відповідне відео вона опублікувала на своєму акаунті в Instagram.

Співачка Лоліта Мілявська любить шокувати шанувальників епатажними вчинками. Днями зірка відзначилася ще однією витівкою. Лоліта вирішила сама собі зробити стрижку. Відео, на якому вона обрізає волосся, з’явилося в соціальних мережах. «Змінити себе, не зрадивши себе», – коротко підписала ролик співачка.

 

На відео виконавиця обрізає кілька сантиметрів волосся зі словами, «Ні, це не челендж від Ольги Бузової. Просто все набридло». Також співачка каже, що пострижеться налисо.

Цей пост викликав неоднозначну реакцію у користувачів. Одні підтримали Лоліту, а інші залишали негативні коментарі.

«Лоліта, ця стрижка мені нагадала далекі років 20 тому. Пам’ятаю Вас з короткою стрижкою і з косою»,« Лола, ось Ви нарешті зробили те, що ніколи не робили в ефірі »,«Не можна себе стригти ні в якому разі. У долю можете собі стільки бід принести !!? Дуже погана прикмета».

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.