Молитви, які слід читати перед роботою. Читайте з вірою в серці

Господи, я молюся, щоб, вступаючи на роботу, я охоче працював у всьому, що роблю. Я молюся, щоб хоч мені й не подобалася моя робота або вона може бути важкою, хай мій розум буде зосереджений на Тобі.

Коли ви приходите на роботу або починаєте будь-яку роботу вдома, бажано перед цим помолиться. Це налаштує вас на потрібний лад. І ви плідно попрацюєте цього дня.

Боже, я дякую Тобі за владу, яку Ти дав мені. Хоча я не займаю вищої управлінської ролі, я молюся, щоб я запам’ятав, що Ти даєш силу слабким і силу безсилим. Дякую за те, що завжди давали мені сили навіть на роботі. Я молюся, щоб Ти вигнав із мене весь страх в Ім’я Ісуса, я благаю, амінь.

Так, по вірі вам буде!

Господи, я знаю, що Ти прийшов, щоб урятувати Свій народ від життєвих випробувань і запропонувати нам співчуття. Тому, Господи, я надіюся на Тебе і не боятимуся, бо Ти, Бог, мій рятувальник. У цій робочій ситуації я заявляю, що Ти моя щоденна сила та моя пісня. У тебе є перемога. Батьку, я молюся цією молитвою подяки. В ім’я Ісуса, Амінь.

Отче Небесний, я визнаю, що зараз я слабкий. Але я пишаюся цим, тому що Твоя сила зростає у моїх слабкостях. Я дякую Тобі, Господи, бо навіть у моїй слабкості твоєї милості достатньо для мене. Батьку, допоможи мені покладатися не на себе, а на Твою божественну силу, коли я прийду на роботу. Я молюся, щоб я пам’ятав, що, хоч почуваюся слабким, Ти зробив мене сильним. В ім’я Ісуса, Амінь.

Господи, я молюся, щоб, вступаючи на роботу, я охоче працював у всьому, що роблю. Я молюся, щоб хоч мені й не подобалася моя робота або вона може бути важкою, хай мій розум буде зосереджений на Тобі. Батьку, я молюся зараз, щоб я працював так, ніби я для Тебе, а не для людей. Я знаю, що моя нагорода не на землі, але може бути знайдена з Тобою на небі. В ім’я Ісуса, Амінь.