Діти Аліни Кабаєвої – чиї її 4 сини і чому це державна таємниця

Аліна Маратівна Кабаєва - визначна гімнастка і тепер громадський діяч Росії. Але деякі російські ЗМІ кажуть – вона потрапила у золоту клітку.

Ця дівчинка, яка народилася в Ташкенті в спортивній сім’ї татарина та російської, вже у 12 років стала знаменитою на весь світ. Чемпіонка та призерка Олімпійських ігор, 6-разова чемпіонка Росії, п’ятикратна абсолютна чемпіонка Європи, Дворазова абсолютна чемпіонка світу – це лише маленька частина титулів Аліни Кабаєвої.

Коли вона активно займалася гімнастикою, часу на життя практично не було.

Свою спортивну кар’єру вона закінчила у 2005 році. У 2007 здобула вищу освіту і була обрана в депутати Держдуми від “Єдиної Росії”. Перед цим у 2005 році Володимир Путін їй вручив орден “За заслуги перед Батьківщиною”, хоча офіційно вони познайомилися в 2008 році.

Щоправда, і до цього є фото, де пара цілком знайома:

2005 року Кабаєва з’явилася на сторінках чоловічого глянцю Maxim. Щоправда, всі фото з мережі видалені (і з офіційного сайту), а є лише скріни.

Як би не було, у 2005 році у Кабаєвої народилася дитина. То був хлопчик, його назвали Дмитром.

На кого схожий хлопчик, можна судити з порівняльних фото:

Зі своєю офіційною дружиною Людмилою Путін вінчан не був, розлучення було оформлено у 2013 році.

Владимир и Людмила Путины
Володимир та Людмила Путіни

Але чутки про таємне вінчання Путіна та Кабаєвої на Валдаї у Валаамському монастирі з’явилися у 2008 році, про що статтю написала газета “Московський комсомолець”. Незабаром її (газету) закрили – а щоб не видавали державні таємниці. З того часу всі відомості про сім’ю Путіна, колишню дружину (тепер вона Людмила Очеретяна, живе у Франції), доньки (Марія Путіна-Фаассен і Катерина Тихонова) і теперішнє життя президента вкриті мороком.

Путітн з дружиною та доньками
Путін з дружиною та доньками

Одного разу лише у 2017 році проколовся Рамзан Кадиров (але йому все можна), коли вітав Людмилу Путіну у 55-річчю. Тоді він її назвав першою дружиною великого Путіна. Отже, є й друга?

2009 року Аліна у тій же швейцарській приватній клініці народила ще одного хлопчика. Ім’я невідоме, але кажуть – Арсеній.

Кабаєва із синами на захід у Лондоні
Кабаєва із синами на захід у Лондоні

На цей час Кабаєва на людей практично не з’являється.

За чутками, у 2015 році вона народила дочку. Це сталося у швейцарській VIP-клініці Святої Анни, яку опікується особистим другом Путіна Сільвіо Берлусконі. Путін тоді також знаходився у Швейцарії в цей час – для нього були орендовані розкішні апартаменти неподалік клініки. Тоді в Росії навіть поповзли чутки, що президент зник, але їх заспокоїли архівними фото та виступами.

Путін і Берлусконі – друзі та куми, правда не зрозуміло, хто кого кому хрестив
Путін і Берлусконі – друзі та куми, правда незрозуміло, хто кого кому хрестив

На запитання про фото дітей, які періодично постають у різних західних ЗМІ, Кабаєва відповідала, що це її племінники. При цьому її сестра Ляйсан жодного разу вагітною не була помічена, а ось сама Аліна регулярно зникає з Держдуми та публічного життя щоразу, коли з’являються на світ “племінники”.

34-річна Лейсан Кабаєва раптом виявилася багатодітною матір'ю, при цьому з дітьми її ніхто не бачив.
34-річна Лейсан Кабаєва раптом виявилася багатодітною матір’ю, при цьому з дітьми її ніхто не бачив.

У травні 2019 року Кабаєва шляхом кесаревого розтину народила двох хлопчиків-близнюків. Був великий шухер у пологовому відділенні Наукового центру акушерства, гінекології та перинатології імені академіка Кулакова, де з цієї нагоди спеціально звільнили цілий поверх для обслуговування VIP-клієнтів. Причому так терміново звільняли, що і вивозили жінок, які народжують (які теж дорого заплатили за елітне обслуговування).

Кабаєва у 2019 році
Кабаєва у 2019 році

З того часу Кабаєва жодного разу не народилася. Лише іноді з’являються пости у соцмережах. Наприклад, вона написала, що Олімпіаду до Токіо правильно перенесли через пандемію коронавірусу.

Оскільки жодної інформації про гімнастку немає, за справу взялися екстрасенси. Провідці кажуть, що вона справді одружена, що має 5 дітей, але зараз живе з примусу, її закрили в золоту клітку.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.