Тест на уважність – головоломка №2: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ви можете зручніше влаштуватися на кріслі чи дивані та вирішувати це завдання з сірниками з математичним ухилом. А можете заварити собі ароматну каву або запашний чай на травах і не поспішаючи попиваючи каву або чай сидячи на кухні, поєднувати приємне з корисним.

Ви нещодавно пройшли тест на уважність – головоломка. У тій головоломці потрібно було перекласти лише один сірник, щоб здобути правильну рівність. Дехто справився швидко і їм навіть було весело, що таке легке завдання.

Наразі у цій статті вам пропонується аналогічний тест на уважність. Це вже головоломка №2. Вона трохи важче і ви напевно не так швидко впораєтеся із завданням, як минулого разу.

А ті люди, які вперше вирішують таку головоломку №2, можуть розгубитись і не пройти тест тривалий час.
Такі тести-головоломки дозволяють вашому мозку працювати зовсім в іншому напрямку. Це гарна зарядка для вашого мозку. До того ж ви зможете згадати, як у молодості вирішували такі ж завдання головоломки. Тоді вони всім подобалися, а деякі не змогли їх розгадати.

Ви можете зручніше влаштуватися на кріслі чи дивані та вирішувати це завдання з сірниками з математичним ухилом.
А можете заварити собі ароматну каву або запашний чай на травах і не поспішаючи попиваючи каву або чай сидячи на кухні, поєднувати приємне з корисним.

Ну, як ця головоломка трохи важче ніж минула?
Адже тут необхідно мислити навпаки та спочатку змінити відповідь, а потім перекладати сірник, щоб вийшла правильна рівність.
Якщо ви не знаєте, як перекласти сірник, щоб отримати правильну відповідь, то можете це подивитися на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі у вирішенні задачі!

Рішення показане зеленим кольором