Учасниця Холостяка пишається зробленою пластикою (Фото)

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Учасниця десятого сезону романтичного шоу «Холостяк» Дана зізналася про те, що робила ринопластику носа. За словами дівчини, у неї був ніс «з горбинкою» і ця особливість зовнішності приваблювала її знайомих. Однак самій дівчині ця «родзинка» не подобалася, тому вона зважилася на операцію.

«Я естет і візуал. Моя професія (власниця модельного агентства) – це постійна оцінка зовнішності людей (всі модельні агенти і скаути мене зрозуміють). За 10-15 секунд я бачу кожен елемент асиметрії на обличчі людини. І ось я постійно бачила свій асиметричний ніс», – зазначила Дана.

Як розповіла учасниця, з моменту корекції носа у її житті кардинальних змін не відбулося.

«Я просто стала більше любити себе і не думати кожен раз, як виглядаю в профіль. І це чудово. На мою думку, немає межі досконалості як у зовнішності, так і у внутрішньому інтелектуальному наповненні себе. Тому я постійно прагну вдосконалюватися. І вам раджу вчинити так само».⠀

Також вона додала, що не соромиться зізнатися про ринопластику. І пишається тим, що операцію оплатила самостійно.

«Так, я зробила ринопластику. І я абсолютно цього не приховую. Навіть скажу більше: я певною мірою пишаюся цим. Чому? Тому що це з дитинства була моя мрія і мета. І я самостійно, без чиєї-небудь фінансової допомоги здійснила цю мрію», – пояснила Дана.

До та після ринопластики

За словами дівчини, зараз її часто критикують, мовляв, вона неодноразово вдавалася до послуг пластичного хірурга.

«Зустрічала коментарі, що я і вилиці собі зробила, і вуста, і вуха! За період після участі в зйомках «Кохання на виживання». Спасибі за такі випадкові компліменти. Я рада, що за 4 роки мені вдалося настільки зовні виглядати краще, що здається, ніби ніж пластичного хірурга побував скрізь».

Однак вона певна, що не буде кардинально змінювати свою зовнішність за допомогою хірургічних втручань.

«Я ніколи не збільшу свої губи до «вареничного» стану і груди 3 розміру, тому що знаю, що під мій типаж зовнішності — це буде неестетично». 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.