Тест на уважність: знайдіть мураху на фотографії за одну хвилину

Новачка відразу відверне шишка на фото і рослинність, яка пробивається через голки, що опали. А уважну людину, або того, хто вже проходив тести такого плану - це не збентежить і не відверне.

Усі бачили та, напевно, деяких навіть кусали мурахи. Вони бувають маленькі, що одразу й не помітиш їх, а бувають значних розмірів.

Мурахи чудові будівельники. Вони будують мурашник використовую голочки, маленькі гілочки та сухі листочки. Мурашник у лісі одразу видно. Він височить над землею. Проте мурахи не підпускають до свого мурашника чужих комах, звірів та навіть людей. Якщо ви постоїте поряд з мурашником, то незабаром виявите, як деякі мурахи кусають ваші ноги та повзуть по них вгору.

Тому не турбуйте мурах, а тим більше не розоряйте мурашник. Вони, звичайно, відновлять після свій будиночок, але для цього їм знадобиться час і значні зусилля.
А так за мурах цікаво спостерігати. Люди багато чому можуть навчитися у мурах. Можна лише брати приклад їхньої організованості та завзятості, а також працьовитості.

У цій статті вам подано тест на уважність, на якому вам необхідно виявити на фотографії однієї мурашки.
Новачка відразу відверне шишка на фото і рослинність, яка пробивається через голки, що опали.
А уважну людину, або того, хто вже проходив тести такого плану – це не збентежить і не відверне.
Ну, як вам вдалося виявити мурахи на фотографії?

Якщо вам не вдалося знайти на фото мурахи за одну хвилину, приділіть цьому тесту на уважність більше часу.

А для тих, хто взагалі не зміг знайти мурахи на фотографії, є фото нижче. На ньому ви зможете побачити, де знаходиться мураха.

Успіхів вам у проходженні тесту та гарного настрою!

Мураха обведена гуртком