Молитви, які допоможуть розпочати та закінчити справу. Читайте з вірою в серці

Боже, я збираюся почати новий розділ свого життя і зустріти кінець іншого. Я прошу, щоб Ти керував і направляв мене в міру того, як я стикаюся з новими проблемами під час свого переходу.

Коли ви хочете закінчити справу або почати нову, вам потрібно зосередитись і прийняти рішення. Воно буває непростим. Особливо якщо ви поставили собі за мету і вирішили її досягти. Але нічого в цьому світі не робиться без Господа. Тому вам перед тим як розпочати нову справу – треба помолитися.

Нижче наведено три молитви, які допоможуть вам.

Господи, Я дякую Тобі за те, що Ти зі мною у всіх змінах та переходах. Я вірю у Твоє Слово, в якому сказано: “Господь, Бог твій, йде з Тобою”. Тому, вступаючи в новий період свого життя, я не турбуватимуся про те, що на мене чекає попереду. Натомість я довірятиму Твоєму слову, яке говорить: “Я не повинен ні про що турбуватися, але у всьому через молитву і благання я зроблю свої прохання відомими Тобі”. Спрямуй мій дух, Господи, і втішай моє серце в цей час змін. В ім’я Ісуса, Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Боже, я збираюся почати новий розділ свого життя і зустріти кінець іншого. Я прошу, щоб Ти керував і направляв мене в міру того, як я стикаюся з новими проблемами під час свого переходу. Батьку, будь поруч зі мною, щоб я не відхилився від Тебе. Ти мій Добрий пастир, а я Твоя вівця. Мені потрібно, щоб Ти вів мене і допомагав мені не зводити очей із Тебе. Дайте мені те, що мені потрібно, щоб досягти успіху в цій новій подорожі, і заспокойте мій тривожний розум через усі зміни. Дякую, Батьку. В ім’я Ісуса, Амінь.

Господи, я дякую Тобі за те, що ти був зі мною протягом усіх періодів мого життя, чи то кінець, чи то початок. Я дякую Тобі за Твоє слово, яке нагадує мені, що під небесами є час для будь-якої мети. Я хвалю Тебе за те, що Ти допомагаєш у моєму житті, тому що я знаю, що Тебе має план на щось нове і прекрасне. Я тішуся Твоїм планом і підкоряюся Твоїй волі. В ім’я Ісуса я благаю, амінь.