Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд три симпатичні кошеня з метеликом, які відрізняються від інших

Якщо ви новачок, то вам напевно потрібно більше часу для того, щоб виявити чим три кошеня з метеликом відрізняються від інших своїх родичів.

Ви виділили, як наші чотириногі друзі ганяються за метеликами чи бабкою в лісі чи саду? Забавне та веселе видовище. Однак ви напевно помітили, що метелики як би спеціально дражнять кошенят і цуценят?

Уявіть собі як ви б зреагували, якби вам на кінчик носа села метелик чи бабка. А кошеня підстрибує від такого нахабства метелика і потім довго за ним ганяється і не може наздогнати.

Художник любить метеликів і кошенят і тому йому спало на думку намалювати тест на уважність з милим чарівним кошеням та метеликом.
Це йому чудово вдалося. Кошеня вийшло дуже симпатичне, а метелик красивий. Вона правда йому ще не сіла на носа, але збирається. Але цього разу кошеня її обов’язково зловить.

Цей тест на увагу середньої складності і якщо ви вже проходили такого плану тести, то обов’язково зможете вкластися у вказаний час.

Якщо ви новачок, то вам напевно потрібно більше часу для того, щоб виявити чим три кошеня з метеликом відрізняються від інших своїх родичів.
Ну, що вдалося вам знайти чим на картинці відрізняються три кошеня від інших?
Якщо вам це важко зробити, то ви можете подивитися на малюнку нижче, де ці три кошеня.

Хорошого настрою вам та удачі у проходженні тесту!

Відмінності обведені червоною лінією