Тест – головоломка №10: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

У цій статті вам пропонується пройти тест - головоломку №10 і перекласти всього один сірник, щоб здобути правильну рівність. Це вас розважить. Розв'яжіть головоломку.

Як ви належите до тестів на уважність? Різні люди по-різному. Одні вважають, що не варто на них звертати увагу, інші, навпаки, з настроєм і весело їх проходять.

Права друга. Річ у тому, що різні тести, у тому числі та на уважність, прекрасний варіант навантажити ваш мозок. Навіть не навантажити, а розвантажити від різних проблем на роботі та у побуті.

Уявіть ви прийшли втомлені з роботи. Добре, якщо вам ще ніхто не зіпсував настрій, а ви просто втомилися. Повечеряли та сіли до телевізора дивитись свій улюблений серіал. Серіал, звичайно, відволікає, до того ж якщо він цікавий. Однак за час ви засинаєте в кріслі або на дивані.

А можна зробити інакше – перед цим пройти тест або вирішити головоломку. Вона у вас багато часу не займе і ви встигнете подивитись серіал і під нього заснути після робочого дня.

Якщо ви не працюєте, перебуваєте на пенсії чи просто у відпустці, то тим більше тести та головоломки – це вас розважить. І не тільки розважить, а й змусить ваш мозок працювати інакше. Це для нього своєрідне тренування. Якщо ви періодично проходитимете тести та вирішуватимете головоломки, то не будете розсіяними. Це особливо стосується людей похилого віку.

У цій статті вам пропонується пройти тест – головоломку №10 і перекласти всього один сірник, щоб здобути правильну рівність.
Це вас розважить. Розв’яжіть головоломку.
Ну, як удалося вам вирішити головоломку №10.
Якщо ви не змогли цього зробити, відповідь можете подивитися на малюнку нижче.

Удачі вам у вирішенні головоломки та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором