Любовний гороскоп для Терезів на 2022 рік

Терези, для вас 2022 рік багато в чому буде переломним. Деякі з вас можуть знайти собі стосунки, а деякі втратити їх. Тому слід бути дуже обережними.

Згідно з гороскопом відносин на 2022 рік, через який планета Кету знаходиться в першому будинку, цього року Терезам потрібно контролювати свою вперту природу, тому що вона може тримати вашого партнера подалі від вас.

Найбільш конфліктною для вас буде друга половина квітня. Для багатьох саме цей час стане переломним.

Після останньої фази квітня, через Сатурн у п’ятому будинку, ви повинні спробувати вплинути на свого коханого чи кохану. Вплив виявлятиметься в тому, що ви почнете вимагати від свого партнера те, чого він раніше вам не давав. І зірки стверджують, що це не дуже добре скінчиться.

Період із травня по вересень буде загалом сприятливим для вашого особистого життя. Завдяки з’єднанню Венери та Раху у сьомому будинку в середині травня у Терезів у відносинах будуть гармонія та взаєморозуміння.

До речі, саме період із середини травня до кінця серпня є найбільш сприятливим для одружень. Тому якщо ви народилися під знаком Терези, і вже плануєте весілля наступного року, то подумайте над цим — зірки просто так нічого не підказують.