Молитви, які допомагають уздоровити від залежності. Читайте з вірою в серці

Господи, зціліть їхній розум від брехні, яку годує їхній ворог. Розплющи їхні очі, щоб побачити, в якому рабстві вони перебувають. Витягніть їх із темниці залежності та приведіть до свого світла.

Людина слабка і їй потрібна внутрішня підтримка. Якщо навколишніх цього не можуть зробити, то у нього нема до кого звернутися. Ви не маєте рації вихід є – потрібно молитися і діяти. Діяти та молитися!

Нижче наведені молитви, які допоможуть вам.

Молитва, яка допомагає зцілити від залежності

Господи, визволи своїх дітей від кайданів наркотиків та алкоголю. Зціліть їхній розум від брехні, яку годує їхній ворог. Розплющи їхні очі, щоб побачити, в якому рабстві вони перебувають. Витягніть їх із темниці залежності та приведіть до свого світла. Зціліть їх тіла від пошкоджень, викликаних наркотиками та алкоголем, та допоможіть їм розпочати здоровий спосіб життя. Я вірю і молюся в ім’я страхітливого і могутнього Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!

Боже, у твоїм слові сказано, що благословенна людина, яка не ходить за порадою безбожних і не встає на шлях грішників. Господь, мій син, потоваришував із нечестивими людьми, і це призвело його до залежності від наркотиків та алкоголю. Він збився з дороги, яку ви проклали йому, і йде їх злими шляхами. Батьку, прибери з життя всіх друзів, які долучили його до алкоголізму та наркотиків. З’єднайте його з божественними помічниками, які вплинуть на нього правильно і допоможуть йому стати чистим. Вгамуйте зле бажання наркотиків і алкоголю з його серця кров’ю Ісуса і допоможіть йому отримати повну свободу. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва, що дає сили для зцілення

Господи, деякі люди, залежні від наркотиків та алкоголю, хочуть кинути палити та жити чистим життям, але їм важко зупинитися. Їм потрібне ваше божественне втручання. Зміцніть їхню внутрішню істоту, щоб вони могли впоратися з симптомами скасування, не піддаючись спокусі вживання наркотиків. Зробіть криві шляхи на шляху відновлення прямими, щоб вони змогли подолати всі невдачі, які поставив перед ними ворог. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.