Тест – головоломка №12-1: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Для розгадування таких головоломок знадобиться або уява відмінна, або проста коробка сірників.

Ви, напевно, вже проходили тести на уважність. І більшість людей люблять також тести – головоломки. Одним з цих тестів є тести з сірниками. “Стара” добра задача, завжди подобалася всім. І зараз вона не втратила своєї актуальності.

Для розгадування таких головоломок знадобиться або уява відмінна, або проста коробка сірників. У першому випадку ви подумки дивитесь на завдання і намагаєтеся у себе в голові перекласти один сірник, щоб вийшла правильна рівність. У другому випадку вам знадобиться простий коробок зі сірниками та стіл.

На столі ви розкладаєте сірники як показано в головоломці та потім просто перекладаєте періодично сірник і при цьому знаходите правильну відповідь. Правда тут також потрібно думати. Але другий варіант хороший тим, що новачок бачить завдання і може навіть його доторкнутися. А це важливо для її вирішення.

У цій статті вам пропонується новий варіант головоломки зі сірниками №12. Необхідно перекласти лише один сірник, щоб вийшло правильне рішення.
Ну, як удалося вам вирішити завдання?

Якщо це проблематично пройти такий тест – головоломку з першого разу, то відкладіть його на якийсь час і потім спробуйте ще раз. З другого разу, як правило, виходить.
А ви з першого чи другого разу змогли вирішити це завдання?
Для тих хто не вирішив головоломку, існує картинка нижче. На ній ви можете переглянути правильне рішення.

Гарного настрою вам та удачі у вирішенні головоломки!

Рішення виділено зеленим кольором