Тест – головоломка №15: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Є категорія людей, яким подобається, наприклад "старі" головоломки зі сірниками. Ці головоломки неспроста вигадали раніше.

Як раніше говорилося, тести-головоломки дуже цікаві. Оскільки ви підключаєте різні ділянки мозку для їх рішень. Необхідно бути не тільки уважною людиною, але ще мати уяву та кмітливість. Цьому можна навчитися, проходячи тести різного плану.

Більшість людей люблять тести, які барвисті та потрібно не сильно морочитися. Наприклад, кросворди в інтернеті мало людей дивляться. Однак є категорія людей, яким подобається, наприклад “старі” головоломки зі сірниками. Ці головоломки неспроста вигадали раніше. По-перше, не потрібно жодних малюнків, а сірники у всіх були. По-друге, такі головоломки можна не віртуально вирішувати, а просто розкласти сірники на столі та пересувати один сірник, щоб отримати правильну рівність.

Іноді новачок може робити кілька хвилин і не знайти рішення головоломки. А досвідчена та уважна людина, навіть віртуально не вдаючись до сірників чудово справляється за кілька десятків секунд із цим завданням.

У цій статті вам пропонується пройти ще один тест головоломку №15. Необхідно перекласти лише один сірник, щоб знайти правильне рішення та здобути правильну рівність.
Спробуйте сьогодні – посміхнеться вам удача і ви встигнете знайти рішення головоломки за кілька десятків секунд.

Якщо ви вкладетеся в одну хвилину, то можете привітати себе. Ви уважна людина і маєте віртуальну уяву і звичайно кмітливість.

Ну як вдалося вирішити головоломку?
Якщо вам не вдалося знайти правильне рішення, щоб вийшла правильна рівність, то ви можете подивитися на картинку нижче. На ній показано як перекласти тільки один сірник, щоб вийшла правильна рівність.

Гарного вам настрою у вихідний день та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором