Тест на уважність №Б-3: знайдіть за 40 секунд букву “Б” на картинці серед скупчень інших букв

У цьому тесті на картинці різні літери та людина не відразу може зосередитися, щоб її погляд знайшов знайому букву "Б". Це ще важко і тому, що знову ж таки навскоси йдуть смуги у світлих тонах.

Ви, напевно, вже пройшли два тести, в яких необхідно було виявити букву “Б” серед букв або цифр. Багатьом ці тести сподобалися Це можна судити з того, що багато людей дивляться, ставлять лайки, а також пишуть коментарі.

Такі тести трохи незвичайні, тому що якщо ви помітили, що на обох картинках навскіс йдуть світлі тони. І тому ця картинка ніби рябить в очах. Таким чином вона відволікає і найголовніше не дає зосередитись людині.

Цей же принцип закладено у третьому тесті на уважність, який ми вам пропонуємо пройти та знайти ту саму букву “Б”.

Більшість людей, які вже проходили такі тести на уважність, мають швидко знайти цю літеру. Проте тест на уважність №Б-3 складніший і тому на його проходження дається більше часу – сорок секунд.

Просто в цьому тесті на картинці різні літери та людина не одразу може зосередитися, щоб її погляд знайшов знайому літеру “Б”. Це ще важко і тому, що знову ж таки навскоси йдуть смуги у світлих тонах.

Якщо ви проходите тест такого плану вперше, то вам напевно буде важко виявити цю літеру за сорок секунд. Тому приділіть цьому тесту на уважність більше часу.

Ну, як вдалося вам знайти серед інших букв букву “Б”?
Якщо це важко для вас, то ви можете побачити, де ховається буква “Б” на малюнку нижче.

Успіхів вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Літера “Б” обведена жовтим кружком