Тест – головоломка №17: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вранці або в обід, а також увечері ви можете поєднувати корисне із приємним. Заваріть собі ароматну каву або запашний чай і приступіть до вирішення головоломки зі сірниками.

Більшість людям, які відвідують сайт “Одна хвилина”, подобаються тести на уважність – головоломки зі сірниками. Вони хоч і “старі”, але не втратили своєї актуальності.

І навіть молоде покоління цікавиться такими головоломками та добре їх вирішує.

Тести на уважність та різні головоломки – це відмінна зарядка для вашого мозку. Вона стимулює його та не дає мозку атрофуватися. До того ж такі тести та головоломки цікаві та пізнавальні. Особливо якщо ви шукаєте на барвистій картинці якусь тварину чи людину.

Періодично проходячи тести на уважність, ви покращуєте її та стаєте менш розсіяними. Такі тести на уважність і головоломки зі сірниками дуже корисні людям похилого віку.

Вранці або в обід, а також увечері ви можете поєднувати корисне із приємним. Заваріть собі ароматну каву або запашний чай і приступіть до вирішення головоломки зі сірниками. Ви можете взяти коробку сірників і розкласти їх на столі як зазначено в головоломці зі сірниками. А потім пересуваючи тільки один сірник досягти правильного результату.

У цій статті вам пропонується чергова головоломка №17 із сірниками.
Спробуйте перекласти тільки один сірник, щоб вийшла правильна рівність.

Ну, як удалося вам вирішити завдання?
Якщо вам це проблематично і не виходить, то ви можете подивитися правильну відповідь на малюнку нижче.

Відмінного настрою вам та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором