Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд другого песика на картинці з двома дамами

Художник намалював таких двох жінок і показав на малюнку як вони спілкуються. Необхідно на картинці виявити другого песика. Це відразу вдається небагатьом людям.

Коли зустрічаються дві жінки, їм є про що поговорити. Звісно, вони спочатку обговорюватимуть всі новини в окрузі, а потім перейдуть на вбрання. Кожній хочеться перед іншою показати себе у вигідному світлі.

Вбрання – це те, на що відразу звертають увагу. Ну і звісно на прикрасу. А якщо зібралися разом дві подруги, то вони вже обговорять усі. Іноді їх можуть слухати кішки чи собачки. Це їх домашні тварини та тому вони завжди беруть їх із собою. Особливо люблять слухати розмови кішки. Вони статечно сидять поруч і уважно дивляться то одного співрозмовника, то іншого. Таке враження складається, що вони всі розуміють.

Собаки теж люблять слухати як розмовляють люди. Вони уважно стежать за інтонацією співрозмовника хазяїна. Бо їхня основна функція, як вважають собачки, це охорона господаря. І якщо тільки собачка почула підвищені або нервові, то вона розмови вона починає запобігливо гарчати. Таким чином вона дає зрозуміти, що потрібно поводитися культурно.

Художник намалював таких двох жінок і показав на малюнку як вони спілкуються. Необхідно за тридцять секунд виявити на картинці другого песика. Дві жінки розмовляють, а за спиною однієї з жінок стоїть її песик і уважно все слухає.
Необхідно на картинці виявити другого песика.
Це відразу вдається небагатьом людям.

А вам вдалося виявити другого песика на картинці за тридцять секунд?
Якщо для вас це проблема, то ви можете подивитися де знаходиться на малюнку другий собачка на малюнку нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у проходженні тесту!

Собачка обведена кружком