Тест – головоломка №23: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

У цій статті вам пропонується пройти черговий тест на уважність - головоломку зі сірниками №23. Бачите який уже номер – 23. Це говорить про те, що людям цікаві ці головоломки із сірниками.

Більшість людей, особливо в молодому віці, не надають уваги з тренування свого мозку. Через час – можливо роки, якщо ви не навантажуватимете свій мозок кросвордами, тестами або головоломками, то це призведе до того, що ви можете стати розсіяними.

Звичайно це не аксіома, можливо за обов’язком роботи вам доводиться навантажувати свій мозок, проте якщо навіть це і так і працівник розумової праці, то одна і також робота трохи загальмовує. Потрібно спрямувати зусилля вашого мозку так, щоб він різнобічно розвивався.

Адже коли ви тренуєте свої м’язи тіла, то ви не тільки гантелі постійно підіймаєте, а й присідаєте, відживаєтеся і таке інше. Тобто ви тренуєте всі м’язи різними вправами. Так і в цьому випадку з тестами та головоломками – ви тренуєте різні частини мозку, які ви не залучаєте коли, знаходитесь на роботі. А якщо ви вже не працюєте з якоїсь причини або перебуваєте на пенсії, то тести – це паличка-виручалочка для вашого мозку.

У цій статті вам пропонується пройти черговий тест на уважність – головоломку зі сірниками №23. Бачите який уже номер – 23. Це говорить про те, що людям цікаві ці головоломки із сірниками. Вони із задоволенням їх дивляться, зокрема й молоде покоління.

Спробуйте перекласти всього один сірник, щоб вийшла правильна рівність.
Ну, що вам вдалося вирішити цю головоломку?
Якщо вам це проблематично, то ви можете подивитися рішення на малюнку нижче.

Успіхів вам у проходженні тесту та відмінного настрою!

Рішення показане хрестиком